Прескочи към съдържанието

Количка

Вашата количка е празна

ЗА НАС

НАШИЯТ ЕКИП

Алтея Органикс е семейна компания, но считаме всички членове на екипа за наше разширено семейство. Ние твърдо вярваме, че нашите най-важни корпоративни отговорности са да осигурим положителна енергия на работната среда, просперитет на нашата местна общност и да споделяме нашия успех с хората около нас. Имаме над 50 служители на пълен работен ден, но по време на прибиране на реколтата осигуряваме заетост на повече от 400 допълнителни семейства.

ИСТОРИЯ

Алтея Органикс ООД е създадена през 1999 г., но грижата и отглеждането на маслодайни рози е семейна традиция повече от 100 г. – началото е през ранната 1900 г. Нашите розови полета (в село Ягода и село Скобелево) са защитени от склоновете на две величествени планински вериги. Те са в сърцето на Розовата долина, земя на тракийските царе и дом на най-хубавото в света цвете – българската роза.

НАШАТА ДЕЙНОСТ

Ние отглеждаме маслодайна роза и лавандула и дестилираме първокласно етерично розово масло и етерично лавандулово масло, както и флорални води, прилагайки оригинални традиционни рецепти. Също така предлагаме широк спектър от органични растителни екстракти, масла и сухи билки от еко региони на Балкана. След много години на проучване и тестване, ние разработихме нашата патентована технология за парна дестилация, която съчетава 400-годишна традиция с науката за извличане на растителни есенции, технология която е дерматологично ориентирана и запазва терапевтичните свойства и синергията на растенията.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

Дългогодишната история и опит в производството на сурови арома съставки, съчетани с най-качествени продукти, ни помогнаха да изградим силни дългосрочни отношения с много партньори, дистрибутори, търговци на едро и търговци на дребно на множество пазари. Ние доставяме био съставки за продукти за лична хигиена, козметика и парфюмерия в Азия, Европа, Северна Америка и Австралия.

Нашият ангажимент за качество и устойчивост, съчетани с това, че сме един от пионерите в производството на био продукти за грижа за кожата и тялото, поддържат връзките ни с ключови търговци на дребно, търговци на едро и дистрибутори, както и с крайни клиенти по целия свят.

Визията на Алтея Органикс като производител на сертифицирана био козметика е създаване на ефективна грижа за кожата, с фокус здравето на потребителя и устойчиво екологично развитие.

Before

After