Прескочи към съдържанието

Количка

Вашата количка е празна

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Какво представлява?


Програмата за лоялност е нашият начин да кажем “Благодаря” на всички клиенти, които ни се доверяват и избират нашите продукти отново и отново. Тази програма ви дава възможност да печелите точки, които впоследствие ще ви генерират отстъпка от цената на нашите продукти.

КАК РАБОТИ?

Регистрирай се

Събирай точки

Спестявай

Можете да използвате натрупаните си точки чрез нашите специални купони за отстъпка.

Какво представлява нашата програма за лоялност?

Покупките, които правите на нашия сайт www.alteyaorganics.bg, ви носят точки, които впоследстиве може да превърнете в купон за отстъпка, който да приложите към бъдещи покупки.

Всеки, който има регистрация на нашия сайт, автоматично става част от програмата за лоялност. Молим да имате предвид, че за да се възползвате от всички предимства на програмата, е необходимо да сте влезли в личния си профил.

Трупате точки чрез вашите покупки на сайта ни www.alteyaorganics.bg. Точки получавате при покупката на който и да е продукт на сайта ни. За всеки похарчен 1 лев, получавате 10 точки.

Страницата с баланса на вашите точки може да достъпите чрез изскачащия прозорец за лоялната програма, който ще видите в долната дясна част на екрана си, когато сте заредили нашия уебсайт.

Кликнете на изскачащия прозорец за лоялната програма, който ще видите в дясната долна част на екрана си, когато сте заредили нашия уебсайт. Изберете таба „Награди“. Тук ще откриете възможните награди, които са достъпни за вас. Изберете награда и я заявете. След това от системата автоматично ще бъде генериран купон за отстъпка. Копирайте кода и го приложете в полето за код за отстъпка при финализиране на поръчката ви.

Не. Събирайте точки без притеснения.

Не. Точките ви никога не се зануляват.

Ако имате натрупани достатъчно точки, с които да можете да заявите купон за отстъпка, може да го приложите и при покупка на продукт/и в промоция. Молим да имате предвид, че към един продукт може да се приложи само един вид отстъпка и винаги се прилага по-голямата. Ако имате натрупан голям брой точки и те ви генерират по-голяма отстъпка, отколкото е предвидената отстъпка на продукта в промоция, то при използване на купона, генериран от лояланата програма, от стандартната цена на продукта ще се отчисли вашата отстъпка. Ако отстъпката на продукта в промоция е по-голяма от отстъпката, която точките ви дават, то продуктът ще се таксува на промоционалната цена.

Не. Купоните, генерирани от лоялната програма, не се комбинират с други кодове за отстъпка.

Да. Ще получите точки, еквивалетни на реално заплатената сума.

„Одобрени“ са точките, които веднага могат да бъдат преобразувани в купон за отстъпка.
„В очакване“ са точките, които първо трябва да бъдат верифицирани от нас, преди да можете да ги преобразувани в купон за отстъпка.
„Канселираните“ точки няма да бъдат добавени в профила ви. Това, например, би се случило, ако откажате поръчката си (точките, получени от нея, ще преминат от статус „в очакване“ в статус „канселирани“).

Това ще се случи, ако откажете или върнете поръчка.

Понякога е възможно да мине известно време, преди системата да отчете вашето действие и да ви добави точки.

Не директно. Молим първо за заявите купон за отстъпка, който впоследствие да приложите при финализиране на поръчката си.

Ако не желаете да получавате точки, молим да се свържете с нас и да помолите да бъдете отписани. Ние ще ви отпишем и ще загубите всички натрупани до момента точки.

Просто се свържете с нас и ние ще ви впишем отново. Но имайте предвид, че ще започнете с нулве баланс на точки.

Молим да използвате контактната форма на нашия уебсайт.