Био Етерично масло от Палмароза

9.45 лв.13.50 лв.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Описание

/Cymbopogon Martini/

Етерично мacлo пaлмapoзa ce извличa посредством парна дестилация от pacтeниeтo Суmbороgоn Маrtіnі. Въпреки че Cymbopogon Martini принадлежи към семейството на лимонената трева, етеричното масло от палмароза има свеж, флорален аромат, доста близък до този на роза.

Етеричното масло от палмароза се използва за ароматизиране на различни козметични продукти и продукти за лична хигиена. Използва се и в множество парфюмни композиции като средна нотка.

Използвано в ароматерапия етеричното масло от палмароза може да помогне за справяне с физическо или нервно изтощение, скръб и стрес. Неговият ободряващ, ярък аромат приповдига настроението и успокоява ума.

Използвана козметично, маслото от палмароза овлажнява кожата, като балансира нивата на хидратация. То също така стимулира регенерацията на клетките. Смята се, че помага при кожни състояния, характерни за чувствителен тип кожа – като екзема, дерматит, акне и др.

Етеричното масло от палмароза се съчетава добре с бергамот, роза, кедър, здравец, жасмин, лавандула, сандалово дърво, иланг иланг.

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

– подпомага зарастването на рани, придава приятен аромат на тялото, нормализира работата на потните жлези;
– редуцира вида на бeлeзи и пoдмлaдявa и peгeнepиpa ĸoжaтa;
– антибактериално, антивирусно, противогъбично, противовъзпалително действие

INCI: Cymbopogon martini (Palmarosa) oil*

*Био Сертифицирани съставки

SKU: 010160062/010160061

/Cymbopogon Martini/

Етерично мacлo пaлмapoзa ce извличa посредством парна дестилация от pacтeниeтo Суmbороgоn Маrtіnі. Въпреки че Cymbopogon Martini принадлежи към семейството на лимонената трева, етеричното масло от палмароза има свеж, флорален аромат, доста близък до този на роза.

Етеричното масло от палмароза се използва за ароматизиране на различни козметични продукти и продукти за лична хигиена. Използва се и в множество парфюмни композиции като средна нотка.

Използвано в ароматерапия етеричното масло от палмароза може да помогне за справяне с физическо или нервно изтощение, скръб и стрес. Неговият ободряващ, ярък аромат приповдига настроението и успокоява ума.

Използвана козметично, маслото от палмароза овлажнява кожата, като балансира нивата на хидратация. То също така стимулира регенерацията на клетките. Смята се, че помага при кожни състояния, характерни за чувствителен тип кожа – като екзема, дерматит, акне и др.

Етеричното масло от палмароза се съчетава добре с бергамот, роза, кедър, здравец, жасмин, лавандула, сандалово дърво, иланг иланг.

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

– подпомага зарастването на рани, придава приятен аромат на тялото, нормализира работата на потните жлези;
– редуцира вида на бeлeзи и пoдмлaдявa и peгeнepиpa ĸoжaтa;
– антибактериално, антивирусно, противогъбично, противовъзпалително действие

Cymbopogon martini (Palmarosa) oil*

*Био сертифицирана съставка

1 отзив за Био Етерично масло от Палмароза

  1. Marieta Vincent

    Маслото от лайка използвам в дифузер, както и в комбинация за крема за тяло.

Добавяне на отзив