Био Растително масло от Маслина

11.60 лв.16.30 лв.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Описание

/Olea Europaea/
Mасло маслина се добива чрез студено пресоване на плода на растението Olea Europaea. Маслото е жълто – зелено на цвят с приятен аромат.

Маслиновото масло е едно от растителните масла с най-широко приложение, както и често използвано като базово масло поради свойството му да се смесва много добре с други масла. Може да се използва самостоятелно или като съставка в домашно-приготвени козметични формули.

То съдържа в себе си всички видове мастноразтворими витамини, ценни елементи, фитостероли и фосфолипиди. Особено подходящо е за подхранване и овлажняване на суха и старееща кожа. Маслото от маслина попива бързо. Много добро средство за почистване на грим.

Със способността си да хидратира и заздравява, то е надеждно природно средство за поддържане на здрава и красива коса.  Незаменимо е въздействието му върху коса, изложена на силно слънце или обработвана с изтощителни процедури.

Хидратира и подхранва кожата и косатата; против кожни екземи и обриви; срещу напукани пети; за облекчаване на слънчеви и други изгаряния; предава блясък на косата; може да се използва като крем за бръснене; за премахване на грим.

Употреба:
– Само за външна употреба.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност.
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и от топлинни източници. Ако температурите са много високи през летните месеци, може да се съхранява в хладилник. Имайте предвид, че е необходимо да извадите от хладилника 12 часа преди употреба, за да може маслото да се адаптира към температурата на помещението.

INCI: Olea Europaea (Olive) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

SKU: Няма

/Olea Europaea/
Mасло маслина се добива чрез студено пресоване на плода на растението Olea Europaea. Маслото е жълто – зелено на цвят с приятен аромат.

Маслиновото масло е едно от растителните масла с най-широко приложение, както и често използвано като базово масло поради свойството му да се смесва много добре с други масла. Може да се използва самостоятелно или като съставка в домашно-приготвени козметични формули.

То съдържа в себе си всички видове мастноразтворими витамини, ценни елементи, фитостероли и фосфолипиди. Особено подходящо е за подхранване и овлажняване на суха и старееща кожа. Маслото от маслина попива бързо. Много добро средство за почистване на грим.

Със способността си да хидратира и заздравява, то е надеждно природно средство за поддържане на здрава и красива коса.  Незаменимо е въздействието му върху коса, изложена на силно слънце или обработвана с изтощителни процедури.

Хидратира и подхранва кожата и косатата; против кожни екземи и обриви; срещу напукани пети; за облекчаване на слънчеви и други изгаряния; предава блясък на косата; може да се използва като крем за бръснене; за премахване на грим.

Употреба:
– Само за външна употреба.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност.

– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и от топлинни източници. Ако температурите са много високи през летните месеци, може да се съхранява в хладилник. Имайте предвид, че е необходимо да извадите от хладилника 12 часа преди употреба, за да може маслото да се адаптира към температурата на помещението.

Olea Europaea (Olive) Oil*

*Био сертифицирана съставка

2 отзива за Био Растително масло от Маслина

  1. dani_122002

    Превъзходно, многоприложимо, полезно! Поръчах голяма опаковка. Обичам го!

  2. t.k.kalcheva

    Използвам го след баня, вместо лосион за тяло. Кожата става еластична и мека, не мазна, понеже маслиновот масло се абсорбира много добре.

Добавяне на отзив