Био Растително масло от Кайсия

14.35 лв.97.75 лв.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Описание

/Prunus Armeniaca/

Масло кайсия се получава посредством студено пресоване на ядките на растението Prunus Armeniaca. То е бледо жълто на цвят с ниска плътност. Ароматът му е с ясно изразен нюанс на ядки.

Маслото от кайсиеви ядки е едно от най-богатите на Витамин В17. Съдържа в естествен вид големи количества от витамините А, Е и В-група, които са важен биостимулатор за различни физиологични и биохимични процеси в организма. То е също така богат източник на незаменими мастни киселини Омега 6 и Омега 9.

Маслото от кайсия се използва за козметични и медицински цели. Полезно е за кожата, косата и ноктите. Действа хидратиращо и регенериращо при суха и застаряваща кожа. Кайсиевото масло е и силен стимулатор на косъма, подхранва еластичността и външния вид на косата. Подходящо е като базово масло за козметични маски на кожата и косата и за тонизиращ масаж на тялото.  Приема се добре от кожата, попива в дълбочина, придава кадифена мекота.

Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген.  Бори се със стареенето на кожата. Помага за премахване на черните точки и петната по лицето. Подобрява еластичността на тъканите.

Употреба:
– Само за външна употреба.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност.
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и от топлинни източници. Ако температурите са много високи през летните месеци, може да се съхранява в хладилник. Имайте предвид, че е необходимо да извадите от хладилника 12 часа преди употреба, за да може маслото да се адаптира към температурата на помещението.

INCI: Prunus Armeniaca (Apricot Kernel) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

SKU: 010140035/010140034/010140036/010140033

/Prunus Armeniaca/

Масло кайсия се получава посредством студено пресоване на ядките на растението Prunus Armeniaca. То е бледо жълто на цвят с ниска плътност. Ароматът му е с ясно изразен нюанс на ядки.

Маслото от кайсиеви ядки е едно от най-богатите на Витамин В17. Съдържа в естествен вид големи количества от витамините А, Е и В-група, които са важен биостимулатор за различни физиологични и биохимични процеси в организма. То е също така богат източник на незаменими мастни киселини Омега 6 и Омега 9.

Маслото от кайсия се използва за козметични и медицински цели. Полезно е за кожата, косата и ноктите. Действа хидратиращо и регенериращо при суха и застаряваща кожа. Кайсиевото масло е и силен стимулатор на косъма, подхранва еластичността и външния вид на косата. Подходящо е като базово масло за козметични маски на кожата и косата и за тонизиращ масаж на тялото.  Приема се добре от кожата, попива в дълбочина, придава кадифена мекота.

Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген. Бори се със стареенето на кожата. Помага за премахване на черните точки и петната по лицето. Подобрява еластичността на тъканите.

Употреба:
– Само за външна употреба.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност.
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и от топлинни източници. Ако температурите са много високи през летните месеци, може да се съхранява в хладилник. Имайте предвид, че е необходимо да извадите от хладилника 12 часа преди употреба, за да може маслото да се адаптира към температурата на помещението.

Prunus Armeniaca (Apricot Kernel) Oil*

*Био сертифицирана съставка

1 отзив за Био Растително масло от Кайсия

  1. dani_122002

    След нанасяне попива бързо, с приятен аромат, кожата става копринено гладка. Прекрасно е!

Добавяне на отзив