Био Етерично масло от Хвойна

15.70 лв.24.70 лв.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Описание

/Juniperus Communis/

Етерично масло хвойна се получава от плодовете на растението Juniperus Communis посредством парна дестилация. Маслото е бистро до бледо жълто с воднист вискозитет, ароматът му е свеж и приятен с дървесна нотка.

Маслото от хвойна се използва за облекчаване на тревожни състояния, нервно напрежение и психическо изтощение. Действа благоприятно при проблеми с храносмилателната система и при предменструален синдром.  Смята се, че маслото има тонизиращ ефект за черния дроб.

При приложение на кожата маслото от хвойна влияе благоприятно при акне, екзема и прекомерно омазняване. Има положително въздействие при състояния като ревматизъм, артрит, подагра, целулит, акне, дерматит, псориазис и плачещи екземи.

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавици и чувствителни зони.

Антиceптично, aнти-peвмaтичнo, cпaзмoлитичнo, cтягaщo, гaзoгoннo, диypeтичнo, зaгpявaщo, cтимyлиpaщo, cтoмaшнo, cpeдcтвo зa изпoтявaнe, тoнизиpaщo.

INCI: Juniperus communis (Juniper fruit) oil*

*Био Сертифицирани съставки

SKU: Няма

/Juniperus Communis/

Етерично масло хвойна се получава от плодовете на растението Juniperus Communis посредством парна дестилация. Маслото е бистро до бледо жълто с воднист вискозитет, ароматът му е свеж и приятен с дървесна нотка.

Маслото от хвойна се използва за облекчаване на тревожни състояния, нервно напрежение и психическо изтощение. Действа благоприятно при проблеми с храносмилателната система и при предменструален синдром.  Смята се, че маслото има тонизиращ ефект за черния дроб.

При приложение на кожата маслото от хвойна влияе благоприятно при акне, екзема и прекомерно омазняване. Има положително въздействие при състояния като ревматизъм, артрит, подагра, целулит, акне, дерматит, псориазис и плачещи екземи.

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

Антиceптично, aнти-peвмaтичнo, cпaзмoлитичнo, cтягaщo, гaзoгoннo, диypeтичнo, зaгpявaщo, cтимyлиpaщo, cтoмaшнo, cpeдcтвo зa изпoтявaнe, тoнизиpaщo.

Juniperus communis (Juniper fruit) oil*

*Био сертифицирана съставка

1 отзив за Био Етерично масло от Хвойна

  1. Marieta Vincent

    Свеж аромат, използвам в дифузер за освежаване на въздуха.

Добавяне на отзив