Био Етерично масло от Пачули

11.60 лв.16.60 лв.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Описание

/Pogostemon Cablin/

Етерично мacлo пaчyли ce извличa посредством парна дестилация на pacтeниeтo Роgоѕtеmоn саblіn oт ceмeйcтвo Lаbіаtае. Маслото от пачули има богат мускусен, пикантен, тревист аромат.

Етерично масло пачули е високо ценено в парфюмерийната индустрия. За него се смята, че с течение на времето дори подобрява качествата си, стига да е добито от качествена суровина и да се съхранява правилно.

Използвано в ароматерапията, за маслото от пачули се смята, че премахва неприятните миризми от помещенията и балансира емоциите. Успокояващият аромат стимулира отделянето на хормони на удоволствието, а именно серотонин и допамин, като по този начин подобрява негативните настроения и засилва усещането за релаксация. Смята се, че действа като афродизиак, като стимулира чувствената енергия и повишава либидото.

Стягащите свойства на маслото от пачули помагат за предотвратяване на ранната поява на отпусната кожа и загубата на коса. Способността му да стимулира растежа на нова кожа пък го прави подходящо за употреба върху порязвания, белези, стрии и други.

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

– За ароматерапия – при депресия, настинка, главоболие; като афродизиак;
– Грижа за кожата и косата – за заздравяване на рани и белези, при целулит, при косопад или пърхот; при екземи, акне, алергични дерматити;
– Като инсектицид.

INCI: Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

SKU: 010160064/010160063

/Pogostemon Cablin/

Етерично мacлo пaчyли ce извличa посредством парна дестилация на pacтeниeтo Роgоѕtеmоn саblіn oт ceмeйcтвo Lаbіаtае. Маслото от пачули има богат мускусен, пикантен, тревист аромат.

Етерично масло пачули е високо ценено в парфюмерийната индустрия. За него се смята, че с течение на времето дори подобрява качествата си, стига да е добито от качествена суровина и да се съхранява правилно.

Използвано в ароматерапията, за маслото от пачули се смята, че премахва неприятните миризми от помещенията и балансира емоциите. Успокояващият аромат стимулира отделянето на хормони на удоволствието, а именно серотонин и допамин, като по този начин подобрява негативните настроения и засилва усещането за релаксация. Смята се, че действа като афродизиак, като стимулира чувствената енергия и повишава либидото.

Стягащите свойства на маслото от пачули помагат за предотвратяване на ранната поява на отпусната кожа и загубата на коса. Способността му да стимулира растежа на нова кожа пък го прави подходящо за употреба върху порязвания, белези, стрии и други.

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

– За ароматерапия – при депресия, настинка, главоболие; като афродизиак;
– Грижа за кожата и косата – за заздравяване на рани и белези, при целулит, при косопад или пърхот; при екземи, акне, алергични дерматити;
– Като инсектицид.

Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*

*Био сертифицирана съставка

2 отзива за Био Етерично масло от Пачули

  1. Marieta Vincent

    Използвам в парфюми, репелент или директно за приятен аромат и настроение

  2. dani_122002

    Обожавам маслата Алтея. Поддържам богата колекция от базови и етерични масла. Пачули е любимо. Използвам го с други масла, екпериментирам и създавам собствен парфюм. Моето портмоне винаги е с аромат на пачули. Когато плащам кеш, често ми задават въпрос за приятния аромат.

Добавяне на отзив