Био Етерично масло от Иланг-Иланг

9.00 лв.11.25 лв.

Безплатна доставка над 49.99 лв.

Описание

/Cananga Odorata/

Етерично масло иланг-иланг се извличa  oт пpяcнo нaбpaни цвeтчeтa на растението Cananga Odorata пocpeдcтвoм парна дecтилaция.

Счита се, че използвано в ароматерапията, маслото от иланг иланг носи усещане за спокойствие, намалява стреса и напрежението. Известно е още и като афродизиак.

Благодарение на своя дълбок, сладък, и стимулиращ аромат, той е често използвана съставка в парфюмни композиции или служи като аромат в козметични формулировки.

Използвано външно върху кожата, маслото от иланг иланг би могло да съдейства за балансиране и регулиране продукцията на себум, като по този начин се предотвратява прекомерно омазняване или изсушаване на кожата и скалпа. Смята се, също така, че може да успокои кожни възпаления и раздразнения.

Добавено към арома вана или масажен бленд, етеричното масло от илнаг иланг може да спомогне за облекчение на физическата и психическа умора.

Маслото от иланг иланг се съчетава добре с масла от бергамот, гераниум, грейпфрут, лимон, сандалово дърво и др.

 

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

– Заглажда и намалява дълбочината на бръчките, помага на кожата да добие тен. Има изразено стягащо действие, повишава еластичността на кожата.
– Укрепва ноктите, като намалява тяхната чупливост и разслояване.
– Придава на косъма блясък и здравина, възпрепятства образуването на пърхот, предпазва косата от окапване.

INCI: Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*

*Био Сертифицирани съставки

SKU: 010160026/010160025

/Cananga Odorata/

Етерично масло иланг-иланг се извличa  oт пpяcнo нaбpaни цвeтчeтa на растението Cananga Odorata пocpeдcтвoм парна дecтилaция.

Счита се, че използвано в ароматерапията, маслото от иланг иланг носи усещане за спокойствие, намалява стреса и напрежението. Известно е още и като афродизиак.

Благодарение на своя дълбок, сладък, и стимулиращ аромат, той е често използвана съставка в парфюмни композиции или служи като аромат в козметични формулировки.

Използвано външно върху кожата, маслото от иланг иланг би могло да съдейства за балансиране и регулиране продукцията на себум, като по този начин се предотвратява прекомерно омазняване или изсушаване на кожата и скалпа. Смята се, също така, че може да успокои кожни възпаления и раздразнения.

Добавено към арома вана или масажен бленд, етеричното масло от илнаг иланг може да спомогне за облекчение на физическата и психическа умора.

Маслото от иланг иланг се съчетава добре с масла от бергамот, гераниум, грейпфрут, лимон, сандалово дърво и др.

 

Винаги разреждайте в подходяща база. Възможно е да предизвика кожно раздразнение. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или ако имате здравословни проблеми, първо се консултирайте с Вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешната част на ушите, лигавиците и други чувствителни зони.

– Заглажда и намалява дълбочината на бръчките, помага на кожата да добие тен. Има изразено стягащо действие, повишава еластичността на кожата.
– Укрепва ноктите, като намалява тяхната чупливост и разслояване.
– Придава на косъма блясък и здравина, възпрепятства образуването на пърхот, предпазва косата от окапване.

Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*

*Био сертифицирана съставка

8 отзива за Био Етерично масло от Иланг-Иланг

  1. Стефани С.

    Всички етерични масла на Алтея са прекрасни, изключително качествени. Препоръчвам с две ръце!

  2. ninche.st

    Прекрасно и чисто етерично масло. Ароматът е нежен, сладък, но естествен и ненатрапчив за разлика от други марки на пазара. Използвам го за аромалампа/дифузор вечер, когато имам нужда от отпускащи аромати. Също така съм добавяла по 1-2 капки в базово масло (любими са ми тези от камелия и вечерна иглика) за грижа за кожата на врата и деколтето.

  3. naneva.anastasiya

    Може би най-любимото ми масло – добавям в арома дифузер, крем за лице, към флорална вода като тоник, като ароматизатор в банята и гардероба. Изключително полезно масло на достъпна цена. Купила съм над 5 флакона – всичките с безупречно качество!

  4. Стелияна Друмева

    Чудесен заместител на омекотителя.

  5. Marieta Vincent

    Любимо масло! Слагам в домашния ми парфюм, директно понякога за нежен аромат или капка върху възглавницата. Нежен, цеетен аромат, изключително силен.

  6. ioanna.stoiyanova

    Стана ми от любимите масла, които дифузирам вечер преди лягане заедно с малко лавандула. 🙂

  7. dani_122002

    Обожавам го. Използвам за дифузер. Важна съставка от моите собствени парфюмни аромати.

  8. Stiliyan Genchev

    Много интересен аромат – релаксиращ и тонизиращ. Достатъчни са 1-2 капки, а комбинациите за дифузиране са много, трябва да се експериментира 🙂

Добавяне на отзив