С участието си в настоящата промоция посетителите на сайта приемат и се съгласяват със следващите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

  1. Обща информация:
  1. Намаления:

III. Подаръци

По време на настоящата промоция е валидна стандартната цена за доставка:

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Speedy.

Ако предпочитате куриерска фирма Еконт, молим изрично да упоменете това в „Забележка“ към поръчката си. Във формата за „Адрес“, отбележете доставка „до врата“ и там попълнете адреса за доставка – съответно личен , служебен или адрес на офис на Еконт.

Добавянето на подарък се извършва от клиента, чрез добавяне към пазарската количка на предпочитания артикул. След достигане на сума на поръчката 88лв или повече, се визуализра прозорец с 4-те артикула (подарък) и трябва да се избере и добави желаният.

Независимо от стойността на поръчката, към една поръчка (>88лв),  се полага само 1 брой подарък.

Всички подаръци ще бъдат изпратени заедно със съответните поръчки.

По време на настоящата промоционална кампания за намалените артикули не могат да бъдат използвани купони, промокодове и други, които биха генерирали допълнителни отстъпки извън вече заложената в условията на промоцията.

По време на промоционалната кампания не могат да се извършват корекции на вече постъпили поръчки (като добавяне или премахване на артикули).