Условия за Промоция

С участието си в настоящата промоция посетителите на сайта приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

I. Обща информация:

II. Намаления:

* Изключение правят продуктите от подкатегорията „Балсами за устни“

III. Доставка

По време на промоцията са валидни следните условия за доставка:

Поръчките се изпращат с куриерска компания Speedy.

За по-бързо достигане на поръчките до Вас, препоръчваме да избирате опцията доставка „до офис“ или „до АПС“ (автомат) на куриерска компания Speedy.

Ако предпочитате куриерска компания Еконт, молим изрично да упоменете това в полето „Бележки към поръчката“. Във формата за адрес за доставка, отбележете доставка „до адрес“ и там попълнете адреса за доставка – съответно личен , служебен или адрес на офис на Еконт. Молим да имате предвид, че срокът за обработка на поръчки, изпращани с Еконт е по-дълъг от тези, изпращани със Speedy.

IV. Други

По време на промоционалната кампания за намалените артикули не могат да бъдат използвани промокодове или натрупани точки (част от Програмата за лоялност „Alteya Family”).

По време на промоционалната кампания не могат да се извършват корекции на вече постъпили поръчки (като например – добавяне или премахване на артикули).

X